Nyt liv til dine garnrester

Ny Opdatering 1.1.3

Strikkebøger fordi man kan sælge dem i den nye opdatering

Med den nye opdatering, kommer der en mulighed for at kunne oprette andre produkter end garn.

Den sidste tid, har markedspladsen fået en masse nye spændende annoncer. Nemlig en masse flotte strikketasker, pinde og især strikkebøger og blade.

Vi have planlagt, at det skulle komme en kategori, hvor man skulle kunne sælge alle de andre ting vi har i vores strikkekurv, og kurven. Men vi havde ikke lige planlagt, den skulle komme nu. Men vi lytter gerne til jer, der bruger appen. Så tak til alle der har skrevet til os, med gode ideer og skrevet at I var trætte af at bøger fyldte får meget. Det betyder, at vi kan arbejde hurtigere, for at skabe den app der giver mest mening for jer.

Vi træffer gerne en ny beslutning for at få den bedste app

På en af de første møder vi holdt om ReCraft appen, blev vi ening om, at man ikke skulle kunne sælge “færdig strik” derinde. Men efter en masse henvendelser fra jer, har vi truffet en ny beslutning. Og gjort det muligt, men den nye kategori, at man også må sælge sit færdige strik derinde.

Husk at man altid kan skrive til os på hello@recraft.app eller via komtaktsiden her

Hvordan virker den nye opdatering

Med den nye opdatering kan man oprette: tasker, bøger, pinde, færdigstrik og andet.

Når man går til “opret annonce” vil de kendte “specifikt garn” og “øvrigt garn” være der. Men der vil også være en ny: nemlig ” Andet”. Derinde vælger man hvilket produkt, man vil oprette. Alle disse annoncer, kommer til at ligge i en ny “Markedsplads”. Som kommer til at ligge, ved siden af den “gamle”, således at “garn forbliver garn” og den nye markedsplads har alle de andre produkter.

Hvad skal jeg gøre hvis min app ikke er opdateret?

Du kan gøre dette:

  • tjek at din telefon har opdateret den nyeste opdatering. Nogle telefoner opdaterer ikke automatisk og så skal man gå til “app store” eller “google play” og hente den nye version. Vi skriver altid nummeret på den nye opdatering.
  • Tænd og sluk din telefon
  • Slet din app og hent den igen (man mister ikke nogle annoncer eller ling men skal logge ind igen)
  • Hvis ingen af de overstående virker så skriv til os på hello@recraft.app eller på instagram

Læs evt mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Del her

Share on facebook
Share on email

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os