Nyt liv til dine garnrester

Øvrigt garn

en bunke restegarn

Denne gang skal det handle om “øvrigt garn”. Sidste blogpost handlede om specifikt garn. Men denne gang handler det som den anden garnkategori.

Den kategori har vi lavet, til når man ikke kender oprindelsen af garnet. Når man ikke ved hvad det er for et firma eller navnet på garnet. Her skal man nemlig kun vælge et materiale og en farve og selvfølgelig skrive hvor mange gram man vil sælge og prisen.

Hvad kan man bruge den kategori til:

Man kan bruge den her kategori til, netop de garnnøgler, man simpelthen ikke kan huske, hvordan de kom ind i en strikkelager.

Men man kan også bruge “øvrigt garn” kategorien til at sælge ”bunker” af restegarn. Altså hvor man samler alle sine rester til en bunke. Her kan man ikke vælge Producent eller lotnummer, men man kan vælge flere farver. Så her behøver man ikke have en annonce pr farve.

Hvis man ved at der er drops eller Sandnes i sin “restegarns bunke” så kan man skrive det i “beskrivelses feltet”. Når man søger på “søge feltet” foroven bruge den nemlig hele beskrivelsesfeltet, til at finde søgninger.

Hvor ender annoncen

Annoncen ender på den samme markedsplads, som alle de andre annoncer. Man kan først se, at den ser anderledes ud, når man klikker på den, så er det nogle andre oplysninger der kommer frem.

Vi brugte lang tid på, at finde en måde, hvor man kunne ligge ”bunker” af garn til salg. En af grundene, til at vi lavede ReCraft, var at man skulle kunne finde, lige det nøgle man manglede med lotnummer og producent. Men vi har helt sikkert, alle sammen, dybt inde i vores skab med garn, et eller 2 nøgler som vi ikke får brugt, men som man heller ikke kan huske hvor kommer fra. Derfor er der også den her anden mulighed.  

Skriv endelig i kommentarene hvis I har flere spørgsmål vi skal svar på med blog post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Del her

Share on facebook
Share on email

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os