Nyt liv til dine garnrester

”Andet” kategorien

bog stak på en stol

Denne gang handler det om den nyeste og den sidste kategori. Nemlig den der hedder ”Andet”. Den kategori rummer alt det, der ligger rundt om garn og strik.

Nogen kan måske godt huske, da markedspladsen blev ”oversvømmet” med andre ting. Vi har heldigvis de bedste appudviklere, der skyndte sig at finde en løsning. Det blev den nye kategori ”Andet”, her kan man ligge: bøger, pinde, tasker, færdigstrik og andet op. Lad os gennemgå dem.

Først er det rigtig vigtigt at sige, at fordi der ikke er de samme ”søge muligheder” i denne kategori, så er hele ”beskrivelsen” et søgefelt. Det betyder, at for at blive fundet, skal man beskrive sin annonce. Er det for eksempel en bog, er det en god ide, at skrive navnet på bogen, og forfatteren i beskrivelsen også. Og måske skrive kort om, hvad der findes i bogen.

Det samme gælder for alle underkategorierne, at man beskriver grundigt, hvad man har til salg, så man kan finde det ved at søge efter det, i søgefeltet.

Bøger:

Der er næsten ikke noget så fedt, som at finde lige den strikkebog man ledte efter. Og så måske til en god pris. Jeg har i hvert fald fundet nogle lækre strikkebøger, efter vi åbnede den nye ”Andet” kategori.

Det er også en helt genial julegave, og det er jo ved at være sæsonen for at finde julegaver.  

Færdigstrik:

Vi skal være helt ærlige, og sige at på et af de første møder, vi havde omkring ReCraft, var vi begge to ret klare på, at det ikke skulle være et sted hvor man kunne sælge sit færdigstrik. Men efter rigtig mange henvendelser, så skiftede vi mening. Og derfor kan man også sælge den sweatre, man er færdig med. Det passer jo helt perfekt, med tankerne omkring ReCraft, og vi er ikke bange for at skifte mening.

Pinde:   

Pinde er jo vores vigtigste redskab. Jeg er sådan en strikker, der bruger mange forskellige pinde. Nogen gange strikker jeg på træ, nogen gange på metal, det vigtigste for mig, er at det er en lækker pind. Derfor er det for os, så lækkert, at vi har et sted, hvor man kan købe de pinde, som andre er færdige med. Både for at prøve nogle nye pinde, men også for at kunne sælge dem, der ikke var så lækre, som man havde forestillet sig.

Tasker:

Jeg elsker en god strikketaske, men jeg elsker også, at der nu er et sted, hvor man kan sælge dem, man er færdig med. Og har I kigget derinde? Der er nogle rigtig flotte strikketasker derinde.

Både pindene og taskerne, skal måske have nogle underkategorier på et tidspunk, men da vi selv finansierer appen af vores egne penge, kommet det nok på et tidspunk.

Andet:

Den sidste kategori er sådan en hvor man kan ligge alt det der ikke passer andre steder. Knapper, maskemarkører, billetter til events man ikke kan komme til alligevel. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

En reaktion

  1. Fjerner i de bøger der ikke er garnrelaterede? F.eks. Bøger om patchwork, julepynt, syning, papirklip etc?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Del her

Share on facebook
Share on email

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os