ReCraft

Ny opdatering 1.1.2

en hånd holder en gul kop med nogle gule restegarner

I den nye opdatering, har vi fået en funktion, vi har ønsket os længe. Nemlig muligheden for at kunne gemme annoncer. Vi er både vilde med funktionen, men også med det lille fine garnnøgle icon man skal trykke på for at kunne gemme en annonce.  

Vi er så glade for, at vi kunne komme med den her opdatering lige midt i sommerferien. Vi har sagt det før, men vi siger det gerne igen. Vi har de bedste appudviklere, og vi glæder os så meget til at fortælle historien om hvordan vi flettede – eller strikkede, vores to fagligheder sammen. Det var ikke helt let at forklare garn og garnverdenen, så den passede i algoritmer og app kasser. 

Desuden er det nu blevet muligt, at søge efter annoncer, der er i ens nærområde. Den søger ud fra det geografiske sted, hvor telefonen befinder sig. Derfor skal man slå ” lokalitet” til, ellers virker det ikke. Forneden kan du se nogle tricks til, hvad man kan gøre, hvis opdateringerne ikke virker.

Hvad der kommer i ReCraft

Nu er vi ved at have nået de opdateringer, vi har planlagt,  inden vi går i gang med den store opdatering. Den rummer en masse nye ting. Blandet andet, at man kan sælge sine accessoires, pinde, tasker og bøger. Derfor vil vi gerne bede jer, brugerne, om at vente med at ligge dem op på Recraft. 

Lige nu er alt det tekniske, altså alle de informationer man giver, lavet til garn og kun garn. Når vi skal have oprette de andre ting, skal man kunne give de rigtigt informationer. Man skal også kunne søge på det. Og man skal kunne fjerne det fra markedspladsen, hvis det kun er garn man kigger efter. 

Vi arbejder også på, en måde at kunne lave ”søger” annoncer. Altså hvis man leder efter et særligt garn. Vi snakker meget om, hvordan det skal gøres, både så de ikke fylder det hele, men også at man kan gennemgå dem, hvis man nu har noget garn liggende som en anden strikker søger. Der er mange overvejelser, når man kaster sig over en ny kategori. 

Til sidst vil vi lige fortælle, at der var en fejl i den nye opdatering. Hvis man havde bruget lokaliteter og så søgte på en producent, så kom der ikke nogen annoncer frem. Det er løst nu, og det behøvede ikke en ny opdatering.

Hvis ReCraft på din telefon ikke virker: 

  1. Sørg for at du har den rette opdatering. Telefoner søger efter opdateringer automatisk, hvis det er slået til. Det er det normalt, men man kan slå det fra. Telefoner søger på forskellige tidspunker, så måske skal du selv hente den der hvor du henter dine apps. 
  2. Når du har installeret den, og den ikke virker så prøv at tænd og sluk din telefon
  3. Hvis det ikke virker, så prøv at slet appen og geninstaller den. Du mister ikke nogen data på det, du skal bare logge dig ind igen. 
  4. Hvis ingen af disse ting virker, så skriv til os på hello@recraft.app eller på instagram. Vi skal altid bruge din mail og hvilken telefon du bruger (navn og nummer)

  Endnu engang tak fordu I har taget så godt imod ReCraft og den nye opdatering. Hvis du vil vide alt det nye der sker i ReCraft så husk at tilmeld dig nyhedsbrevet 

Del her

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os