ReCraft

Hvad mener vi når vi siger ”Sikker handel” med ReCrafts fragtløsning.

cover

For et stykke tid siden introducerede vi fragtløsningen i ReCraft appen. Det gjorde vi, fordi vi gerne ville have det hele afsluttet inden i appen. Men også, fordi vi kunne lave en sikker måde at handle på. 

Sælger får nemlig ikke udbetalt pengene, før denne har indleveret pakken til DAO. Det er det der gør, at vi kalder det en sikker måde, at handle på. 

Vi har ikke oplevet ret meget snyd på appen. Men lidt er også for meget. ReCraft skal være et sikkert sted at være, og handle for alle brugere. Derfor lavede vi den løsning, hvor vi kan være med til at spore pakkerne, vi kan se hvor de er i systemet men endnu mere vigtigt – pengene bliver først udbetalt når pakken bliver sendt. 

Hvordan bruger man fragten?

Sådan bruger du fragtløsningen i ReCraft

Først finder du den annonce du gerne vil købe, så lægger du den i kurven. Når du har gjort det, trykker du på ”opret bud” her kan du handle hvis du har lyst til det, men du kan også bare vælge det som annoncen koster. 

Fragtløsningen i ReCraft fungere således

Så vælger du fragten – husk at tjekke at det er det rigtige du vælger. Hvis det er første gange du bruger fragten så indtaster du alle informationerne og så trykker du ”opret bud”. Nu får sælger mulighed for at lave et modbud eller at acceptere budet. Hvis sælger sender et modbud så skal du acceptere budet eller afgive endnu en modbud. Men hvis buddet bliver accepteret så trækker vi pengene på din konto og holder dem indtil sælger har afleveret pakken, så udlevere vi pengene til hende. 

Sådan bruger man fragtløsningen i ReCraft

Hvis man fortryder så skal man stadig betale for fragten og servicegebyret.

Servicegebyr

Vi tager et servicegebyr, fordi med det her system, har vi også en masse udgifter. Både for at kunne trække pengene, og udbetale dem, og det system der bogfører det, så vi kan dokumenter alle handlerne. 

Hvorfor skal man bruge fragten? 

Fordi det er den sikreste måde at bruge ReCraft appen på. 

Del her

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os