ReCraft

Bookbeat + ReCraft 

Er der noget vi elsker, så er det at sidde på sofaen, med lækkert strikketøj mellem hænderne og en god bog i ørene. Og derfor er vi så glade for, at kunne samarbejde med BookBeat og give alle brugerne af ReCraft mulighed for at dykke ned i deres 800.000 bøger. 

Vi elsker lydbøger, og vi har helt forskellige favoritter. Mette har lyttet til moderne dansk spiondrama og Anne har lyttet til en populær bog om hvilken retning gopler ældes.

Mettes anbefalinger  

Jeg elskede at lytte til Tobias Bukkehaves trilogi om Tom Cordsens og ”sektor 7” det er en moderne dansk James Bond, men flettet ind i historien er nutidige politiske hændelser – fx krigen i Ukraine og sprængningen af Nordstream kablerne. 

Jeg lyttede til alle tre bøger i rap mens jeg strikkede selvfølgelig.

Nu dykker jeg ned i en endnu en spændings serie, nemlig Louise Wollers serie om Astrid Pedersen – den er helt perfekt at strikke min Augustines no 29 til  

Annes anbefalinger

Jeg har hørt ”gobler ældes baglæns” om videnskabens svar på et længere liv. Det er en bog der tager os med rundt i hele verden om emnet ”længere liv” og hvordan man forsøger at forlænge livet på mange forskellige måder – men det spændende i bogen er at den er skrevet at en videnskabsmand. Det synes jeg giver et anderledes spændingsfelt. 

Vi kørte til Sverige på vinterferie, og på køreturen lyttede vi alle sammen til Rick Riordans ”Percy Jackson – lyntyven” både fordi det er en skøn fortælling, og den passer perfekt til mine børns alder, og fordi den er meget aktuel, da den er blevet en serie på en af streaming tjenesterne. Vi er næste blevet færdig og glæder os allerede til den næste bog. 

Glemmer tid og sted

Noget af det strik kan, er at vi kommer i flow, der hvor man glemmer tid og sted og tiden bare forsvinder mellem hænderne på os. Man kommer i flow, når man laver noget der er, i det spændingsfelt mellem at man kan mestre det, og at man synes det er svært. Og det er så sundt for vores mentale helbred at komme i flow. Det grounder os, giver os ny energi og gør underværker for vores mentale helbred.

Jeg synes, at når jeg lytter til en god bog, med en god historie, og har et godt strikketøj i hænderne, så er det nemmere at opnå flow, en helt rolig måde at fordybe sig på.

Vores samarbejde med BookBeat giver 60 dages gratis prøveperiode på 40 timers lytning om måneden. Dette gælder alle nye brugere af BookBeat.

Vi håber rigtig meget I vil bruge vores link her og nyde alle de fine bøger der findes på Book Beat.  

Del her

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os