ReCraft

”Andet” kategorien

Denne gang handler det om den nyeste kategori – nemlig den der hedder ”Andet”. Den kategori, rummer alt det der ligger rundt om garn og strik. 

Nogen kan måske godt huske, da markedspladsen blev ”oversvømmet” med andre ting. Vi har heldigvis de bedste appudviklere, der skyndte sig at finde en løsning. Det blev den nye kategori ”Andet”. Her kan man lægge: bøger, pinde, tasker, færdigstrik og andet op. Lad os gennemgå dem. 

Først er det rigtig vigtigt at sige, at fordi der ikke er de samme ”søge muligheder” i denne kategori, så her er hele ”beskrivelsen” et søgefelt. Det betyder, at for at blive fundet skal man beskrive sin annonce. Er det foreksempel en bog, er det en god ide at skrive navnet på bogen, og forfatteren i beskrivelsen også. Og måske skrive kort om hvad der findes i bogen. 

Det samme gælder for alle underkategorierne. At man skal beskrive grundigt, hvad man har til salg, så man kan finde det, ved at søge efter det i søgefeltet. 

Bøger

Der er næsten ikke noget så fedt, som at finde lige den strikkebog man ledte efter og så måske til en god pris. Jeg har i hvert fald fundet nogle lækre strikkebøger, efter vi åbnede den nye ”Andet” kategori. 

Det skal lige siges, at kategorien kun er til strikkebøger. Vi fjerne de bøger, der ikke har noget med strik at gøre.

Færdigstrik

Vi skal være helt ærlige, og sige at et af de første møder, vi havde omkring ReCraft, var vi begge to ret klare på at det ikke skulle være et sted, hvor man kunne sælge sit færdigstrik. Men efter rigtig mange henvendelser, så skiftede vi mening. Og derfor kan man også sælge sin sweater, man er færdig med. Det passer jo helt perfekt, med tankerne omkring ReCraft, og vi er ikke bange for at skifte mening. 

Pinde   

Pinde er jo vores vigtigste redskab. Jeg er sådan en strikker, der bruger mange forskellige pinde. Nogen gange strikker jeg på træ, nogen gange på metal, det vigtigste for mig, er at det er en lækker pind. Derfor er det for os, så lækkert, at vi har et sted, hvor man kan købe de pinde, som andre er færdige med. Både for at prøve nogle nye pinde, men også for at kunne sælge dem, der man ikke får brugt.

Tasker

Jeg elsker en god strikketaske, men jeg elsker også, at der nu er et sted, hvor man kan sælge dem man er færdige med. Og har I kigget derinde? Der er nogle rigtig flotte nogen derinde. 

Andet

Den sidste kategori derinde er “andet” den er til alt det der ikke passer ind i de andre kategorier. Det kunne fx være knapper, billetter til strikkeevents, maske markører eller noget helt fjerde.

Både pindene og taskerne, skal måske have nogle kategorier på et tidspunk, men da vi selv finansiere appen af vores egne penge, kommet det nok på et tidspunk. 

Del her

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os