ReCraft

Inspirationsvæg del 1

billede af inspirationesvæggen

Huer handsker og den fineste strikkede bamse 

Der findes ikke det perfekte resteprojekt, men der er nogen der er tæt på. Og en af dem er helt sikkert huer, handsker og strikkede bamser. Hvorfor det tænker du? Fordi det er små projekter og I de fine eksembler, vi har fået lov til at bruge til i dag, er der brugt mange farver, men ikke ret meget af hver. 

Lad os starte med orange. Den flotte græskar hue er strikket af dygtige Dalkaer Græskarhuen er det helt perfekte projekt, fordi man tit ikke bruger særlig meget garn, hverken til huen og slet ikke til toppen. Den er så fin og helt klar til efteråret. Du kan følge Dalkaer her

En restehue med form som et græskar

Den fineste får hue

jeg elsker den her hue. Den er så fin og sjov og det perfekte resteprojekt. Der bruges nemlig ikke ret meget af alle farverne. Du kan se præsist hvor meget, Kreaklubben har brugt i en str. 2 år under opslaget på Instragam. Du kan følge Kreaklubben her

baa-ble hat af Donna Smith

Shiny superhero vanter

Ihvidaa har strikket de flotteste vanter fra Shiny Superhero. De er også helt perfekte til rester – og så er de så flotte. Du kan følge Ihvidaa her og købe mønsteret på de flotte vanter her

En slow unicorn 

Den fine strikkede bamse er helt genialt til at få bugt med alle resterne i din restekurv. Der er rig mulighed for at blande garner eller måske give den forskellige farvede dem. Og så er den så sjov at strikke, for jeg har nemlig selv strikket en. Du kan se Mette Thiems flotte slow unicorn her og finde opskrift fra Crea Junkie her på Yarnbook.

en slowunicorn strikket i garnrester

 

Del her

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os