ReCraft

Hvad skal vi strikke til foråret 2023

cover

Nu sidder du sikkert og tænker “men det sner jo udenfor” og selv om temperaturen ikke siger forår og kalenderen ”kun” siger Marts så tager det jo tid at strikke, så hvis vi vil have flotte tees og lune cardigans til at tage på til sommer, så skal vi starte nu. Her er vores bud på hvad vi skal strikke til foråret 2023.

Sommer fibre

Når vi snakker om sommerstrik, så snakker vi om korte t-shirts og toppe, men vi snakker også om materialer. For når solen skinner og vejrudsigten lover 25 grader, så er der nogle fibre der er bedre end andre. fx er silke, viscose og hør lækre “sommerfibre”. 

Silke kan lidt det samme som uld, det kan holde os varme når det er koldt og kolde når det er varmt. Men personligt, er jeg ikke så glad for, at strikke i ren silke, men jeg elsker blandinger hvor der er silke med. 

Hør er en plantefibre, som ligesom silken, godt kan være lidt hård at strikke med i en 100 % udgave, men jeg elsker blandinger hvor der er hør med. 

Viscose er en anden lækkert sommerfibre, den kan kaldes forskellige navne, alt efter hvad den er produceret af. 

På ReCraft kan man finde lige det materiale, man leder efter til sit sommerstrik. 

Hvad skal vi strikke?

Anne 

Jeg har købt det lækreste mohair på ReCraft. Det var faktisk, til et andet projekt, men det pillede jeg op – så det er faktisk dobbelt brugt garn. Jeg skal strikke en “Go west” cardigan fra dygtige Popknit. 

Mette 

Jeg skal strikke den vildt flotte “Spring wave Tee” fra Skovcreations. Jeg har købt mønstret i ReCraft appen. Den er så fin og feminin. Jeg har fundet en cone garn på ReCraft i den lækreste sommer blanding. Nemlig viskose, silke og lidt uld, perfekt til sommerstrik.

Ideer til sommerstrik

Belongs to my mom

“The Daisy tee” er en fin strikkede tee med et flot strukturmønster på ærmerne. Opskriften kan købes i ReCraft appen.

Plummum

Ruffle tee top down eller summer ruffle tee er et skønt sommerdesign. Det er en tee med en helt perfekt flæse på ærmet. Opskriften kan købes på hendes hjemmeside her

Skovscreations

“Spring wave tee” har det fineste hulmønster på bærestykket og helt perfekt til forår og sommer. Opskriften kan findes i appen, både den og hendes “summer structure tee”

Kolibri by Johanne

Den fine “georges top” er så fin og sjov. Sløjferne er så flotte både til short på stranden og en let nederdel til fest. Opskriften kan købes på hendes hendes hjemmeside her bemærk at den er på engelsk.  

Vi håber, vi har inspireret til lidt sommerstrik, find både flotte designs og lækkert sommergarn på ReCraft appen.

Anne & Mette fra ReCraft

Del her

Relaterede blogposte

Mette Lundstad og Anne Bagger holder deres app

ReCraft

ReCraft skabt af kærlighed til garn genbrug

Sammen har Mette og Anne skabt appen “ReCraft” hvor du kan sælge og købe garnrester

Download
nyheder
mere om os